Keittiömestariksi Woikoski Feelingille?

Haemme keittiömestaria Woikoski Feeling matkailupalvelutiimiin

Oletko sinä tiimimme puuttuva palanen?
Tarjoamme loistavat puitteet työskennellä luonnon keskellä sijaitsevassa yrityksessä sekä paljon luovaa ja mielenkiintoista työtä persoonallisessa työympäristössä. Jos olet idearikas keittiöalan ammattilainen, sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sek kykyä toteuttaa palvelukonsepteja yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Lue tarkempi työpaikkailmoitus VMP.n sivuilta ja hae meille töihin!

tiimi

 

Tulossa kesällä 2017

Offroad-maastoajorata valmistuu WHD Gårdin maille kesällä 2017!

Kesällä 2017 WHD Gårdin maille valmistuu offroad-maastoajorata, jolla pääset haastamaan itsesi maasturin ratissa. Rataan kuuluu rakennettuja esteitä ja harjoittelukohteita, kuten liukasrata ja kaltevuusajo, sekä metsään tehtyjä eritasoisia ajoratoja.

Rata sopii erinomaisesti osaksi kaveriporukan illanviettoa tai vastapainoksi päivän kokoukselle. Tässä nopeus ei ole tärkeintä vaan taidot ratkaisevat.

DiscGolfPark avattu Whd Gårdiin!

Whd Gårdin hulppeista maisemista löydät nyt myös Frisbeegolfradan! 18 väyläinen, SM-tasoinen rata on avoinna kaikille lajista kiinnostuneille. Frisbeegolfin voi myös liittää osaksi esim. tyhy-päivää tai ryhmävierailua. Radan väylät on 3-4 baaria ja yhteispituus on yli 2200 metriä. Radalta löytyy niin peltoalueita, metsää kuin veden ylityksiäkin. Radan on suunnitellut Pasi Koivu, Innova Europesta.

Ratamaksu 5€/pvä
Kausimaksu 50€

Vuokrattavana myös kiekkoja!

Ratamaksut/peli-info joka päivä automuseolla kello 12-15, muuna aikana soita: 040 6565 981.

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.