Tilausravintolat

Woikoski Feeling -tilausravintoloissamme tarjoamme kielen vieviä juhla-, kokous- ja ateriapalveluja ympäri vuoden. Järjestämme ravintoloissamme ja muissa tiloissamme toiveiden mukaiset juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet sekä TYKY- ja virkistyspäivien ruokailut.

Hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla menukokonaisuuksilla, joissa hyödynnämme tilan kasvimaan vihanneksia, hedelmiä ja yrttejä sekä omien kanojen kananmunia.

Tututu Woikoski Feeling -ravintolamaailmaan ja ota yhteyttä! Mietimme teille herkullisen juhlan tai hetken Talliravintola HilupilttuussaEsson Baarissa tai Kirjokiven kartanon herkkujen äärellä. Tarjoiluja toimitamme myös tilan rantasaunoilleJahtimajalle tai vaikka luonnon helmaan!


Ravintola Juureskellari

Ravintola Juureskellari

 

Tunnelmaa vanhassa juureskellarissa

Vanhaan juureskellariin rakennettu tunnelmallinen ravintola Juureskellari kestii vieraitaan herkullisella ruualla. Käytämme keittiössämme pääosin lähituottajien tuotteita sekä oman kasvimaan herkkuja. Talviaikaan ravintola on avoinna tilauksesta ryhmille. Tunnelmallisessa ravintolassa vietät pienen porukan pikkujoulut, synttärit tai vaikka ystäväporukan tapaamisen. Ravintolassa on tilat sisällä 20 hengelle ja ulkoterassilla 30 hengelle.

Kesä 2018

Ravintola Juureskellari on avoinna kesällä päivittäin 9.6.-12.8.2018.
Kesämenu ja tarkemmat aukioloajat päivittyvät sivuillemme kevään aikana.

 

Tutustu tähän

Talliravintola Hilupilttuu

Talliravintola Hilupilttuu

Herkkuja rennossa maalaistunnelmassa

Talliravintola Hilupilttuu on WHD Gårdin rento, maalaishenkinen ravintola, jossa onnistuvat erilaiset kokoukset, koulutukset ja juhlat noin 40 hengen ryhmälle. Ravintola on kunnostettu tilan alkuperäiseen, vuonna 1930 valmistuneeseen jykevään talli- ja navettarakennukseen.

Tutustu tähän

Esson Baari

Esson Baari

Esson Baarissa on letkeää tunnelmaa

Kuin amerikkalainen diner! Tyylikäs kahvila-ravintola Esson Baari on raikas ja tyylikkäästi retrohenkinen tila erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kesällä automuseon auki ollessa Esson Baarissa on tarjolla kahvia ja makeaa syötävää museo vieraille. Talviaikaan tilat muuntuvat helposti myös kokous- ja koulutustiloiksi.

Tutustu tähän

Kirjokiven kartanon ravintola

Kirjokiven kartanon ravintola

Herkuttele herrasväen tapaan

Kirjokiven kartano on suosittu hää- ja juhlapaikka, ja kartanossa onnistuvat hienosti myös erilaiset kokoukset ja yritystilaisuudet. Järjestämme tilaisuuteenne perinteisen kartanon pitopöydän tai tarjoilemme pöytiin yhtenäisen menun alku- pää- ja jälkiruokineen – toiveenne mukaan.

Tutustu tähän

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.