Tyhy- & virkistyspäivät

Uutta voimaa TYHY- ja virkistyspäivästä

Hae uutta voimaa Woikoskelta! Järjestämme TYHY- ja virkistyspäiviä Kirjokiven kartanolla ja WHD Gårdissa, Repoveden kansallispuiston mahdollisuuksien äärellä. Jo matka Woikoski Feeling -palvelujen ääreen rauhoittaa arjen kiireistä.

Järjestämme toiveenne mukaan esimerkiksi kevyttä liikuntaa. Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat Repoveden kansallispuiston alueella lukuisia ohjelmamahdollisuuksia.

Voimaannuttavaa päivää rytmittävät tietenkin herkullinen ruokailu ja kahvit jossakin tilausravintoloistamme. Keittiömme valmistaa tarjoilut mahdollisimman pitkälle tilan omista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Kysy lisää mahdollisuuksista ja kerro toiveenne, niin suunnittelemme ryhmällenne uutta virtaa antavan TYHY- tai virkistyspäivän!

Ohjelmapaketteja

Ohjelman kesto 1,5 h.
Hinta: 220 €/ohjelma, ryhmäkoko 8–40 henkilöä. Hinta sis. alv 24 %.

Frisbeegolf

Perehdytys lajiin ja leikkimielinen kilpailu. Ryhmä voidaan jakaa tason mukaan joukkueisiin, jolloin ohjelma sopii sekä lajia jo harrastaneille, että kokemattomille. WHD Gårdin miljöössä kiertää 18-väyläinen SM-tason fresbeegolfrata, kauniissa ja vaihtelevassa maastossa.

Visainen pihasuunnistus

Leikkimielinen suunnistus ja visailu, jossa ryhmät kilpailevat toisiaan vastaan ratkoen erilaisia rasteja.

Piian ja Rengin Olympialaiset

Pienryhmät ottavat mittaa toistaan haastavien tehtävien parissa, nauttien upeasta ympäristöstä.

Esimerkkejä mahdollisuuksista Repoveden kansallispuistossa

  • patikointi
  • melonta
  • kirkkovenesoutu
  • kalliolaskeutuminen
  • luontorastit
  • veneretki

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.