Hevospalvelut

WHD Gårdin miljöössä toimii myös laadukas WHD hevospalvelukeskus

WHD hevospalvelukeskus on monipuolinen, jatkuvasti kehittyvä ja aikaansa seuraava hevospalvelukeskus. Tarjoamme hevosten kuntoutuspalveluja sekä laadukkaat puitteet valmentautumiseen.

WHD Gårdin pihapiirissä ja tilan ympäristössä on klinikka- ja vierastalli, maneesi, ulkokenttä, hiittisuora ja turvallisia maastoreittejä. Tämä on hyvä tietää, mikäli suunnittelette vierailua WHD Gårdilla ja sinulla tai ryhmäsi jäsenellä on vakavaa eläinallergiaa. Hevospalvelutoimintojen sijainti erillään WHD Gårdin matkailupalveluista, eikä aiheuta vaivaa lievästi allergisille.

Mikäli olet kiinnostunut hevospalveluista, katso lisätietoja WHD Hevospalvelukeskuksen internet sivuilta: http://whdgard.fi/

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.