FrisbeeGolf

WHD Gård DiscGolfPark

WHD Gårdiin on avattu uusi tasokas FrisbeeGolf rata 15.7.2016. Rata haastaa kokeneemmankin pelaajan. Radalla on 18 väylää ja pituutta väylillä on yhteensä yli 2200 metriä.

 

Rata on avoinna päivittäin klo 8.00- 20.00. Pelimaksu on 5 € päivä, saapuessasi pelaamaan soita asiakasnumeroomme 040 6565981. Paikanpäältä mahdollisuus myös vuokrata kiekkoja.

 Kirjokiven Kartanon DiscGolfPark

Kartanon miljöössä on 9 väylän FrisbeeGolf rata ja se on pääsääntöisesti majoittujien käytössä ja ennakkovarauksesta ryhmille. Kysy lisää 040 6565981

 Fresbeegolf aktiviteetit ryhmille

Frisbeegolf tarjoaa liikuntaa mukavassa muodossa työntekijöillesi tai asiakkaillesi. Pelimuoto pariscramble lisää jännitystä ja kilpailuhenkeä frisbeegolfissa ja tämän vuoksi se sopii erinomaisesti kokouspäivään tai ohjelmaksi viikonlopun viettoon. Frisbeegolfia on mahdollisa pelata kaikkina vuodenaikoina. Miltä kuulostaisi frissbeegolf lumisessa maastossa?

Frisbeegolfpaketti 6-40 hengelle 10 €/ hlö

Sisältäen: Heittokiekot pelaajille kilpailun ajaksi, aluekartan ja tuloskortin, perehdytyksen pelin säännöistä sekä palkinnot kolmelle parhaalle joukkueelle.

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.