Palvelut

Woikoski Feeling tarjoaa onnistuneet juhlat, kokoukset ja tapahtumat

Ajatukset lentoon siivittävä, koulutus tai yritystapahtuma WHD Gårdissa? Häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai muu perhejuhla Kirjokiven kartanossa? Elämyksellinen fasaanijahti ja illallinen Jahtimajalla tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa? Voimaa antava TYKY-päivä nauttien Repoveden kansallispuiston vauhdikkaista elämyksistä?

Mikä näistä olisi Sinun Woikoski Feeling -elämyksesi?

Tutustu monipuolisiin palveluihimme, kysy lisää ja tule viettämään ikimuistoinen hetki palvelujemme pariin!


KokouspalvelutKokouspalvelut

Kokouspalvelut

Woikoski Feeling herättää uusia ideoita

Woikoski Feeling tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen, inspiroivan ja uusia ajatuksia siivittävän miljöön erilaisten kokousten ja koulutusten järjestämiseen.

Tutustu tähän

Häät ja perhejuhlatHäät ja perhejuhlat

Häät ja perhejuhlat

Häät tai muu juhla kartanossa – tai metsän siimeksessä?

Woikoski Feeling luo tunnelmalliset puitteet elämänne tärkeimpiin päiviin! Henkilökuntamme järjestää juhlanne ammattitaidolla ja tarjoilee herkullisen juhla-aterian. Tarjoamme tunnelmallisen miljöön kaikkien perhejuhlien viettoon, häistä syntymäpäiviin ja ristiäisistä sukujuhliin.

Tutustu tähän

Tyhy- & virkistyspäivätTyhy- & virkistyspäivät

Tyhy- & virkistyspäivät

Uutta voimaa TYHY- ja virkistyspäivästä

Hae uutta voimaa Woikoskelta! Järjestämme TYHY- ja virkistyspäiviä Kirjokiven kartanolla ja WHD Gårdissa, Repoveden kansallispuiston mahdollisuuksien äärellä. Jo matka Woikoski Feeling -palvelujen ääreen rauhoittaa arjen kiireistä.

Tutustu tähän

HevospalvelutHevospalvelut

Hevospalvelut

WHD Gård on myös laadukas hevospalvelukeskus

WHD Gård on myös monipuolinen, jatkuvasti kehittyvä ja aikaansa seuraava hevospalvelukeskus. Tarjoamme WHD Gårdissa hevosten fysioterapiapalveluja sekä laadukkaat puitteet valmennukselle.

Tutustu tähän

FrisbeeGolfFrisbeeGolf

FrisbeeGolf

WHD Gård DiscGolfPark

WHD Gårdiin on avattu uusi tasokas FrisbeeGolf rata 15.7.2016. Rata haastaa kokeneemmankin pelaajan. Radalla on 18 väylää ja pituutta väylillä on yhteensä yli 2200 metriä.

Rata on avoinna päivittäin klo 8.00- 20.00. Pelimaksu on 5 € päivä, saapuessasi pelaamaan soita asiakasnumeroomme 040 6565981. Paikanpäältä mahdollisuus myös vuokrata kiekkoja.

HUOM:

WHD Gård DiscGolfParkissa järjestetään 26.8.2017 FrisbeeGolf kilpailut Lords of Disc Golf ry.n toimesta, jolloin rata on suljettu muilta pelaajilta. Rata on sunnuntaina 27.8 käytettävissä normaalisti.

Kirjokiven Kartanon DiscGolfPark

Kartanon miljöössä on 9 väylän FrisbeeGolf rata ja se on pääsääntöisesti majoittujien käytössä ja ennakkovarauksesta ryhmille. Kysy lisää 040 6565981

Tutustu tähän

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.