Majoitus

Woikoski Feeling – myös hyviä unia tasokkaasti

Woikoski Feeling -palveluihin kuuluu tietenkin laadukas majoitus ja hyvät unet juhla-, kokous- ja yritysvieraillemme sekä yksittäisille majoittujille.

Majoitusvaihtoehtoja WHD Gårdin pihapiirissä tarjoaa uusi, vuonna 2014 valmistunut Woikoski GuestHouse, jossa on 10 tasokasta 2 hengen huonetta.

Tyylikäs, metsästyshenkinen Jahtimaja tilan metsästysmaiden keskellä tarjoaa rauhallisen majoitusmahdollisuuden 4 hengelle. Jos haluat enemmän perinteistä, yksinkertaista savottatunnelmaa ja patikoit Repovedellä, hyvä majapaikka on Haimin eräkämppä retkeilyreittien läheisyydessä.

Kirjokiven kartanossa voit yöpyä jossain kolmesta, tilavasta ja romanttisesta 2 hengen Kartanon sviitistä, tai valita yösijaksesi jonkun tunnelmallisista Kartanon aitoista, joissa on yöpymismahdollisuudet jopa 19 hengelle 2-6 hengen huoneissa. Beach House -tyylisessä Kirjokiven rantasaunassa on myös nukkumapaikat 4 hengelle.

Valitse mieleisesi ja varaa majoitus suoraan varausjärjestelmästä!


Mummon kesämökkiMummon kesämökki

Mummon kesämökki

Rauhoittavia kesäpäiviä Hietasenjärven rannalla

Tunnelmallinen Mummon kesämökki sijaitsee WHD Gårdin läheisyydessä, rauhallisen Hietasenjärven rannalla metsäisessä maisemassa, Mökki on rakennettu 1960- luvulla, ja se on kunnostettu äskettäin perinteistä tunnelmaa kunnioittaen.

Tutustu tähän

Woikoski GuestHouseWoikoski GuestHouse

Woikoski GuestHouse

Tasokasta majoitusta idyllisessä miljöössä

WHD Gårdin tilalla sijaitsevassa Woikoski GuestHousessa on kymmenen kaunista, tasokkaasti varusteltua kahden hengen huonetta. Luhtitalotyyppinen GuestHouse tarjoaa viihtyisän yösijan Sinulle, yksittäinen matkaaja tai teille, jotka saavutte vieraaksemme pienellä ryhmällä.

Tutustu tähän

Kartanon sviititKartanon sviitit

Kartanon sviitit

Kirjokiven kartanon yläkerrassa on kolme ylellistä ja tilavaa kahden hengen sviittiä Rudolfin huone (sininen), Annan huone (ruusuinen) ja Hjalmarin eli Ratsumestarin huone. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, parivuode ja oleskeluryhmä sekä jääkaapit. Majoitukseen sisältyy pyyhkeet, lakanat ja aamiainen.

Tutustu tähän

Kirjokiven aitatKirjokiven aitat

Kirjokiven aitat

Maalaisromantiikkaa kartanon aitassa

Kirjokiven kartanon piha-alueella on kolme romanttista ja maalaishenkistä majoitusaittaa. Luhtiaitta on 1900-luvun alkupuolella valmistunut aitta, joka on sijainnut Kartanon pihapiirissä jo yli sata vuotta. Luhtiaitta on remontoitu vuonna 2016 ja nyt se tarjoaa idyllisen ja tasokkaan yösijan vieraillemme. Jokaisessa huoneessa on pedattuna kaksi vuodetta ja oma suihku ja wc tila. Huoneissa on lämmitys ja ilmastointi. Nämä huoneet on varattavissa Bookingin kautta, viereisestä linkistä.

Kartanon parviaitta aitta on valmistunut kesällä 2015. Uuden aitan huoneissa on pieni oleskelutila, makuuparvi sekä oma wc ja suihku. Oleskelutilan sohvasta saa tarvittaessa lisävuoteen 2 hengelle. Majoitus on aittahuoneen parvella, joka ei ole täysikorkea. Näissä huoneissa myös lemmikkieläimet voivat yöpyä.

Kolmas aitta on valmistumassa majoitustilaksi kevän 2017 aikana!

Huomaathan, että kartanolla ei ole ravintola palveluja talven aikana aamiaisen lisäksi!

Tutustu tähän

Haimin eräkämppäHaimin eräkämppä

Haimin eräkämppä

Aitoa savottatunnelmaa Haiminjärven rannalla

Aito savotta-ajan eräkämppä sijaitsee Repoveden kansallispuiston läheisyydessä, rauhallisen Haiminjärven rannalla metsäisessä maisemassa. Kämppä on rakennettu 1950-luvulla, ja sitä on vuosien saatossa kunnostettu perinteitä kunnioittaen.

Tutustu tähän

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.