Elämyksiä suomalaisen luonnon syleilyssä

Woikoski Feeling -palvelujen pääkohteet ovat Kirjokiven kartanoWoikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Mäntyharjun ja Kouvolan rajalla, kohtuullisen matkan päässä toisistaan.

Elämystemme pariin Kymenlaakson ja Savon rajamaille on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.

Tutustu laadukkaisiin ja persoonallisiin kohteisiimme ja kerro meille toiveesi! Järjestämme teille unohtumattoman juhlan, ajatuksia siivittävän kokouksen tai voimaa antavan virkistyspäivän, joihin voi sisällyttää elämyksellistä ohjelmaa, herkulliset ja juhlavat ateriat tilausravintoloissamme ja mukavan majoituksen tyylikkäissä majoitustiloissamme.

Tervetuloa palvelujemme pariin suomalaisen luonnon lumoon!


WHD GårdWHD Gård

WHD Gård

Elämyksiä, herkkuja ja laadukasta majoitusta

WHD Gård – perinteikäs, aikaisempi Woikosken tehtaan mallitila – tarjoaa nykyisin monipuolisia ja laadukkaita juhla-, kokous-, ohjelma- ja majoituspalveluja.

Tutustu tähän

Kirjokiven kartanoKirjokiven kartano

Kirjokiven kartano

Äitienpäivälounas Kirjokiven kartanolla 14.5. Katso lisätiedot täältä.

Kartanotunnelmaa järvimaisemassa

1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven kartano on tunnelmallinen paikka unohtumattomille häille tai muille perhejuhlille. Kartano sopii hyvin myös kokouksen tai virkistyspäivän viettoon. Kirjokiven kartanossa on erikokoisia tiloja enimmillään 60 hengen tilaisuudelle. Kartanolla on A-oikeudet.

Tutustu tähän

Woikosken tehdasmuseoWoikosken tehdasmuseo

Woikosken tehdasmuseo

Kimröökistä kaasuntuottajaksi

Heinäkuussa 2015 avattu Woikosken tehdasmuseo kertoo tehtaan tarinan, Vehkalahdelle vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Oy Woikoski Ab:ksi.

Tutustu tähän

Woikosken automuseoWoikosken automuseo

Woikosken automuseo

Paluu aikaan, jolloin mobiili tarkoitti jotain muuta…

Vuonna 2014 valmistunut Woikosken automuseo WHD Gårdin pihapiirissä on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, noin 50 auton upea kokoelma. Museossa voit ihastella muun muassa Suomen ensimäistä vetyautoa ja hienoja eläintarhanajojen kilpureita.

Tutustu tähän

RantasaunatRantasaunat

Rantasaunat

Saunomista, paljukylpy ja pulahdus järveen?

WHD Gårdin pihapiirissä Nurmaanjärven rannalla on vuokrattavana tyylikäs, uusi Piian rantasauna. Kirjokiven kartanon pihalla Tihvetjärven rannalla voi rentoutua tyylikkäässä, Beach House -tyylisessä Kartanon rantasaunassa ja sen oleskelutiloissa sekä tunnelmallisessa pienessä ja perinteisessä puusaunassa.

Tutustu tähän

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.