Metsästys & kalastus

Jännittävään fasaanijahtiin tai kalaisalle uisteluretkelle

WHD Gårdin 400 hehtaarin alue tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen ja kalastukseen. Harjoitamme metsästysalueillamme fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä, ja voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Myös alueen kalaisat lammet ovat asiakkaidemme käytössä omatoimisesti tai kalastusoppaan johdolla.

 Jahtitapahtumat yritys- ja muille ryhmille

Jahtitapahtuma voi olla päivän pituinen tai koostua useammasta päivästä, jolloin jahdin lisäksi voi lähteä vaikka uisteluretkelle. Tilan tasokkaat majoitus- ja ravintolapalvelut mahdollistavat onnistuneen, täyden palvelun paketin.

Jahtipäivän kruunaa rentoutuminen Piian tai Rengin kylpypaljuin varustetuissa rantasaunoissa ja illallinen Talliravintola Hilupilttuussa. Viihtyisän yösijan jahtivieraillemme tarjoaa GuestHouse.

Metsästysmaidemme keskellä, Vehkalammen rannalla sijaitsee tasokas ja tyylikas Jahtimaja, joka palvelee metsästäjiä niin taukopaikkana kun illanvietossakin. Jahtimajalla mahtuu myös majoittumaan 4 henkeä. Kokoustilat jahtimaja tarjoaa 12 hengelle.

 

 

 

 

 

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.