Elämykset

Woikoski Feeling tarjoaa onnistuneet juhlat, kokoukset ja tapahtumat

Ajatukset lentoon siivittävä kokous, koulutus tai yritystapahtuma WHD Gårdissa? Häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai muu perhejuhla Kirjokiven kartanossa? Elämyksellinen fasaanijahti ja illallinen Jahtimajalla tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa? Voimaa antava TYKY-päivä nauttien Repoveden kansallispuiston vauhdikkaista elämyksistä?

Mikä näistä olisi Sinun Woikoski Feeling -elämyksesi?

Tutustu monipuolisiin palveluihimme, kysy lisää ja tule viettämään ikimuistoinen hetki palvelujemme pariin!


Metsästys & kalastusMetsästys & kalastus

Metsästys & kalastus

Jännittävään fasaanijahtiin tai kalaisalle uisteluretkelle

WHD Gårdin 400 hehtaarin alue tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen ja kalastukseen. Harjoitamme metsästysalueillamme fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä, ja voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Myös alueen kalaisat lammet ovat asiakkaidemme käytössä omatoimisesti tai kalastusoppaan johdolla.

Tutustu tähän

Elämykset luonnossaElämykset luonnossa

Elämykset luonnossa

Reipasta ohjelmaa ja liikettä luonnossa

Woikoski Feeling tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja palveluita luotettujen yhteistyökumppaneidensa, mm. Seikkailuviikarin ja Tervarummun kanssa.  WHD Gårdin ja Kirjokiven kartanon omat alueet ja luontopolut sekä läheinen Repoveden kansallispuisto luo hienot edellytykset erilaisten hetkien järjestämiseen luonnossa.

Tutustu tähän

Myynti ja tiedustelut

  • +358 40 656 5981
  • whd@woikoski.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Woikoski Feeling – maailma, jossa arki unohtuu

Woikoski Feeling on valikoima vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Pääkohteemme ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Kymenlaakson ja Savon rajamailla. Woikoski Feeling -elämysten pariin on pääkaupunkiseudulta matkaa alle 200 km, Mikkelistä 80 km ja Kouvolan keskustasta 40 km.